Пропозиції щодо вдосконалення форуму
Участников: 3
Головний форум Переяслав-Хмельницького :: Все про наш форум :: Правила реєстрації, користування форумом та інша інформація про форум.
Страница 1 из 1
Re: Пропозиції щодо вдосконалення форуму
мало людей на форумі. хочу побільше взнати про ваше місто, а тут ні з ким і поспілкуватися
навіть адмін не так часто заглядає сюди....от сьогодні же субота, а останній візит - у середу!!!
давайте, переяславці, реєструйтесь, будемо спілкуватися!!!
навіть адмін не так часто заглядає сюди....от сьогодні же субота, а останній візит - у середу!!!
Катюшка- Тільки зайшов
Очки : 10
Репутація : 0
Дата регистрации : 2011-02-16
Вільного часу немає, і проблеми з компом Да народу мало... Фото будуть тільки пізніше, зараз на навчанні і не в переяславі. А нарахунок заглядання, тільки щось тут твориться я отримую смс інформацією такщо як тільки добираюся до компа зразу перевіряю а що конкретно тебе цікавить по місту?Катюшка пишет:мало людей на форумі. хочу побільше взнати про ваше місто, а тут ні з ким і поспілкуватися
Погано що народу мало. ..
mayor- Тільки зайшов
Очки : 15
Репутація : 0
Дата регистрации : 2010-12-13
Головний форум Переяслав-Хмельницького :: Все про наш форум :: Правила реєстрації, користування форумом та інша інформація про форум.
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: